Volledig carbon: de Kawasaki Ninja H2!

Volledig carbon: de Kawasaki Ninja H2!

Tijdens Automadness zijn ook Motoren welkom. Een van deze motoren is de Kawasaki Ninja H2 carbon die met zijn volledige carbon body een van de duurste motoren op de show. Het prijskaartje? Bijna 35.000 euro!

 

Wat moet je weten over deze Kawasaki Ninja H2 Carbon?

De Kawasaki Ninja H2 heeft verschillende varianten, waaronder de H2 SX, de H2R en de H2 Carbon. De laatste van deze 3 is te zien op AutoMadness. Met 231 pk bereikt deze motor binnen 2,6 seconden de 100 km/u en ligt de topsnelheid op bijna 300 km/u. Daarnaast is het uitlaatsysteem van deze H2 ook nog eens aangepast, waardoor deze ook nog eens een fantastisch klinkt!

 

Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Den Bosch?
Geniet op 20 en 21 juli tussen 10:00 en 17:00 van de spectaculaire indoorshow AutoMadness Den Bosch in de Brabanthallen. Geniet elk uur van spectaculaire catwalkshows met speciale gasten zoals Enzo Knol en bekijk de meest unieke showwagens van dichtbij. Van tuning tot supercars en van klassiekers tot performanceauto's en de dikste motoren zoals de Kawasaki H2 carbon, je ziet ze allemaal voorbijkomen. Dit wil je niet missen!

 

BESTEL JE TICKETS

FOLLOW US: