Veel aandacht voor digitale autosport tijdens AutoMadness

Veel aandacht voor digitale autosport tijdens AutoMadness

Bereid je voor op de ultieme sensatie van sim racing - een ongekend nooit eerder vertoond SIM Racing-concept - SIM Racing Madness, hét digitale autosportevenement tijdens AutoMadness Den Bosch! Op 20 en 21 juli wordt een gedeelte van de Brabanthallen omgetoverd tot het centrum van de virtuele autosport met de meest hoogwaardige simulatoren en snelste online coureurs.

Waarom moet je hier bij zijn?
Er is voor ieder niveau een geschikte simulator: zo zijn er instapmodellen én high-end full-motion simulatoren.
- Ook is het ook mogelijk om advies in te winnen op het gebied van de nieuwste accesoires, hard- en software omtrent E-Sports. 
- Naast SIM Racing Madness vindt ook AutoMadness plaats, grote kans dat jij jouw favoriete auto (uit welke game dan ook) tegenkomt op de beursvloer!
- Een compleet programma rondom de spannende races met boeiende presentaties, interviews, mogelijkheden om zelf deel te nemen óf om via een groot scherm te kijken. 

Ook aantrekkelijk voor bedrijven!
Uw bedrijf mag op dit evenement niet ontbreken. Wij hanteren heldere en scherpe tarieven waarmee u uw doelstelling makkelijk kunt bereiken. Of het nu gaat om promotie, directe verkoop of branding. 
- Tijdens AutoMadness en SIM Racing Madness kunt u uw bedrijf gemakkelijk vermarkten onder een doelgroep van 30.000 diverse autoliefhebbers.
- Versterk uw aanwezigheid met op maat gemaakte sponsor- en partnerschapsmogelijkheden voor nog meer zichtbaarheid en uiteindelijk conversie.
- Grijp de gelegenheid aan om de SIM Racing Community te laten zien dat je een prominente rol wilt spelen in deze enorm snel groeiende tak van sport.

Interesse in het promoten van uw bedrijf tijdens AutoMadness/Sim Racing Madness? Neem dan contact op via de mail middels: info@402automotive.com 

FOLLOW US: