Performance: Nissan GT-R R35 aanwezig!

Performance: Nissan GT-R R35 aanwezig!

De JDM-scène (Japanse Domestic Market) is tijdens AutoMadness altijd goed vertegenwoordigd. De liefhebbers van dit soort auto's staan bekend om hun passie voor alles wat met pk, koppel en design te maken heeft. In dit artikel kijken we naar de Nissan GT-R R35 uit 2018, die tijdens AutoMadness het gehele weekend te zien zal zijn in de Brabanthallen in Den Bosch.

Wat moet je weten over deze Nissan GT-R R35?

De Nissan GT-R R35 is uitgerust met een krachtige 3.8-liter twin-turbo V6-motor. In normale configuratie is de 3.8-liter twin-turbo V6 motor goed voor zo'n 565 pk en 633 Nm aan koppel. Echter heeft deze een performance upgrade gehad van MRT, waardoor deze nu goed is voor 828 pk. De GT-R R35 is uitgerust met een geavanceerd vierwielaandrijvingssysteem en een adaptieve ophanging. De GT-R R35 is voorzien van geavanceerde technologieën zoals een geïntegreerd infotainmentsysteem, navigatie, en rijhulpsystemen voor een verbeterde rijervaring.

Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Den Bosch?
Geniet op 20 en 21 juli tussen 9:00 en 17:00 van de spectaculaire indoorshow AutoMadness Den Bosch in de Brabanthallen. Geniet elk uur van spectaculaire catwalkshows met speciale gasten zoals Enzo Knol en bekijk de meest unieke showwagens van dichtbij. Van tuning tot supercars en van klassiekers tot performanceauto's en de dikste motoren zoals de Kawasaki H2 carbon, je ziet ze allemaal voorbijkomen. Dit wil je niet missen!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: