Le Mans Legend: Ford GT40 aanwezig

Le Mans Legend: Ford GT40 aanwezig

Ja, je ziet het goed. Op AutoMadness is een Ford GT40 te zien! Naast het feit dat dit een echte racelegende is, zal deze Ford GT40 zal zowel 20 als 21 juli te bewonderen zijn op de car catwalk, dus neem je gehoorbescherming mee. Deze GT40 heeft geen einddempers meer en zal iedereen omver blazen met zijn oorverdovende V8.

 

Wat moet je weten over deze Ford GT40?

De Ford GT40 (Mark I) is een echte racelegende; hij won maar liefst viermaal achter elkaar de 24 uur van Le Mans in de periode van 1966 tot en met 1969. De meeste van deze exemplaren worden bewaard in een museum of in een priv├ęcollectie, maar de eigenaar van deze Ford GT40 deelt deze extreme auto graag met het publiek. Zo is deze GT40 te zien op de catwalk en zal hij zijn oorverdovende, demperloze V8 laten brullen. Dit wil je niet missen!

 

Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Den Bosch?
Geniet op 20 en 21 juli tussen 10:00 en 17:00 van de spectaculaire indoorshow AutoMadness Den Bosch in de Brabanthallen. Geniet elk uur van spectaculaire catwalkshows met speciale gasten zoals Enzo Knol en bekijk de meest unieke showwagens van dichtbij. Van tuning tot supercars en van klassiekers tot performanceauto's en de dikste motoren zoals de Kawasaki H2 carbon, je ziet ze allemaal voorbijkomen. Dit wil je niet missen!

 

BESTEL JE TICKETS!

FOLLOW US: