Hypercar: McLarenTwins aanwezig met Senna GTR en andere McLaren's!

Hypercar: McLarenTwins aanwezig met Senna GTR en andere McLaren's!

Op het autospektakel van deze zomer mogen hypercars en supercars natuurlijk niet ontbreken. Een van de meest recente hypercars die te vinden is op Nederlandse bodem, is de Senna GTR van de McLarenTwins, die niet alleen de Senna GTR meenemen maar ook de normale McLaren Senna, twee keer de 600LT Spider en de vlammenschietende McLaren 650S. Dit mag je niet missen!

Wat moet je weten over deze McLaren Senna GTR?
De McLaren Senna GTR is de race uitgevoerde varaint van de McLaren Senna en is gelimiteerd tot slechts 75 exemplaren, maar dit exemplaar is nog net iets specialer, want deze Senna GTR is omgouwd tot straatlegale variant waar er slechts een handje vol van zijn genaakt en dat zie je ook terug in de prijs. Het prijskaartje van deze straatlegale McLaren Senna GTR ligt maar liefst op bijna 2 miljoen euro! Naast deze McLaren Senna GTR zal de McLarenTwins ook de normale McLaren Senna en de andere McLarens meenemen naar AutoMadness Den Bosch. Dit mag je niet missen!


Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Den Bosch?
Geniet op 20 en 21 juli tussen 10:00 en 17:00 van de spectaculaire indoorshow AutoMadness Den Bosch in de Brabanthallen. Geniet elk uur van spectaculaire catwalkshows met speciale gasten zoals Enzo Knol en bekijk de meest unieke showwagens van dichtbij. Van tuning tot supercars en van klassiekers tot performanceauto's en de dikste motoren zoals de Kawasaki H2 carbon, je ziet ze allemaal voorbijkomen. Dit wil je niet missen!

 

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: