Enzo Knol met nieuwe Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit aanwezig

Enzo Knol met nieuwe Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit aanwezig

Tijdens de eerste editie van AutoMadness Den Bosch in 2023 kwam Enzo Knol zijn chrome rode Lamborghini Urus tonen aan het grote publiek. Aankomende editie komt Enzo weer langs om zijn auto te showen, maar dit keer is dat een compleet andere. Je kunt namelijk tijdens AutoMadness Den Bosch komen kijken naar de nieuwe Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit! Enzo zal zondag 21 juli aanwezig zijn en zijn Lamborghini Urus S met Mansory bodykit zal heel het weekend te zien zijn!

Wil jij Enzo's nieuwe Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit in het echt zien, het Limited Edition Knolpower T-shirt ontvangen, kans maken op een meet & greet én meer toffe auto's bekijken tijdens AutoMadness? Bestel dan het Knolpower x AutoMadness pakket en bemachtig het exclusieve Limited Edition T-shirt! Bij aankoop van het Knolpower x AutoMadness pakket maak je automatisch kans op een Meet & Greet met Enzo in zijn nieuwe auto!

Kind t/m 13 jaar: €37,50 inclusief T-Shirt, entreeticket, kans op meet & greet en gratis verzending.
Vanaf 13 jaar: €55 inclusief T-Shirt, entreeticket, kans op meet & greet en gratis verzending.

Bestel hier jouw pakket

Wat moet je weten over deze Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit?
Het is geen geheim dat Enzo een Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit ging laten bouwen, dit had hij namelijk al meerdere keren aangegeven in zijn vlogs en op enkele autoshows. Echter ging dit niet helemaal van een leien dakje doordat de eerste Urus die hij kocht een teruggedraaide kilometerstand had. Toen dit geconstateerd werd, werd er meteen een nieuwe aangeschaft, die dus wel volledig zuiver op de graat was. Inmiddels is zijn Lamborghini Urus S met Mansory bodykit op 19 mei onthult tijdens AutoMadness Assen en zal deze nu ook te zien zijn op 20 & 21 juli tijdens AutoMadness Den Bosch!

Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Den Bosch?
Geniet op 20 en 21 juli tussen 10:00 en 17:00 van de spectaculaire indoorshow AutoMadness Den Bosch in de Brabanthallen. Geniet elk uur van spectaculaire catwalkshows met speciale gasten zoals Enzo Knol en bekijk de meest unieke showwagens van dichtbij. Van tuning tot supercars en van klassiekers tot performanceauto's en de dikste motoren zoals de Kawasaki H2 carbon, je ziet ze allemaal voorbijkomen. Dit wil je niet missen!

BESTEL JE TICKETS HIER! 

FOLLOW US: