Brian's Toyota Supra uit Fast & Furious aanwezig!

Brian's Toyota Supra uit Fast & Furious aanwezig!

Tijdens AutoMadness Den Bosch zullen 4 unieke Fast & Furious-auto's aanwezig zijn. Zo zie je onder andere de Honda S2000 van Suki, de Mazda RX-7 van Dominic Toretto, Jesse's Volkswagen Jetta en Brian's Toyota Supra die we uitlichten in dit artikel.

 

Wat moet je weten over Brian's Toyota Supra?

Brian's Toyota Supra uit Fast & Furious is een 1994 Supra MK4 en is te zien in de eerste film 'The Fast and the Furious' die in juni 2001 voor het eerst te zien was. De Supra, die als vervallen auto de shop binnenkwam, verliet met 100.000 euro aan upgrades de shop van Dominic Toretto en won onder andere een straatrace van een Ferrari F355.


Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Den Bosch?
Geniet op 20 en 21 juli tussen 10:00 en 17:00 van de spectaculaire indoorshow AutoMadness Den Bosch in de Brabanthallen. Geniet elk uur van spectaculaire catwalkshows met speciale gasten zoals Enzo Knol en bekijk de meest unieke showwagens van dichtbij. Van tuning tot supercars en van klassiekers tot performanceauto's en de dikste motoren zoals de Kawasaki H2 carbon, je ziet ze allemaal voorbijkomen. Dit wil je niet missen!

 

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: