Bagged Ford Transit MK8 aanwezig!

Bagged Ford Transit MK8 aanwezig!

Na 100% Auto Live zal Low Fitment ook op AutoMadness Den Bosch aanwezig zijn. Zoals je van deze groep fanatiekelingen mag verwachten, komen ze natuurlijk niet met lege handen. Alleen de meest unieke showcars zullen weer opgetrommeld worden om tentoon te staan. In dit artikel kijken we naar een zeer speciale Ford Transit MK8. 

Wat moet je weten over deze Ford Transit MK8?

Het is de enige bagged Transit MK8 op de hele wereld. Zoals je kunt zien is er dus het nodige aan gesleuteld. Bonhof Airride, compleet aangepakte remmen en de unieke velgen zorgen ervoor dat het een uniek voertuig is, wat je niet zomaar op straat tegenkomt. Kom daarom aanstaande 20 en 21 juli deze imposante Ford Transit MK8 in het echt bekijken. 

Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Den Bosch?
Geniet op 20 en 21 juli tussen 10:00 en 17:00 van de spectaculaire indoorshow AutoMadness Den Bosch in de Brabanthallen. Geniet elk uur van spectaculaire catwalkshows met speciale gasten zoals Enzo Knol en bekijk de meest unieke showwagens van dichtbij. Van tuning tot supercars en van klassiekers tot performanceauto's en de dikste motoren zoals de Kawasaki H2 carbon, je ziet ze allemaal voorbijkomen. En vergeet niet de 4 Fast & Furious moviecars. Dit wil je niet missen!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: