Tuning: €100.000 Widebody Audi RS6 aanwezig!

Tuning: €100.000 Widebody Audi RS6 aanwezig!

Deze mega unieke Audi RS6 C7 is de voormalige RS6 van YouTuber Don de Jong en staat nu te koop bij RIJT Automotive met een nieuwe livery. Met bijna 100.000 euro aan upgrades is dit misschien wel de meest unieke RS6 die er rondrijdt, en hij is te zien op AutoMadness Den Bosch!

 

Wat moet je weten over deze Audi RS6 Darwin Pro? 

Deze extreme Audi RS6 C7 is aangepakt met een Darwin Pro widebodykit en heeft een cystom Audi Motorsport livery, geïnspireerd op de welbekende John Olsen RS6. In totaal is er bijna 100.000 euro uitgegeven aan aanpassingen aan deze auto. Naast de volledige Darwin Pro carbon bodykit heeft de auto nu een liftsysteem, is het uitlaatsysteem vervangen voor een Armitrix uitlaatsysteem, heeft deze auto een op maat gemaakt carbon stuur met shiftleds, is de auto geüpgraded naar stage 3 met een grotere intercooler en bevat deze RS6 21 inch Concaver Deepdish velgen. Wil je deze RS6 in het echt zien? Bestel dan nu je tickets!


Wat kun je verwachten tijdens AutoMadness Den Bosch?
Geniet op 20 en 21 juli tussen 10:00 en 17:00 van de spectaculaire indoorshow AutoMadness Den Bosch in de Brabanthallen. Geniet elk uur van spectaculaire catwalkshows met speciale gasten zoals Enzo Knol en bekijk de meest unieke showwagens van dichtbij. Van tuning tot supercars en van klassiekers tot performanceauto's en de dikste motoren zoals de Kawasaki H2 carbon, je ziet ze allemaal voorbijkomen. Dit wil je niet missen!BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: